Even voorstellen
 
Waaijer administratie - belastingadvies is een geheel zelfstandig, klantgericht en persoonlijk betrokken administratiekantoor, waar de cliënt centraal staat en waar service en kwaliteit belangrijke waarden zijn.
Ons kantoor verricht zowel administratieve als fiscale werkzaamheden voor alle sectoren, van agrarische bedrijven tot MKB en van ZZP-ers tot particulieren.
 
De wereld om ons heel is volop in beweging. Dit houdt ook in dat er op fiscaal en financieel gebied voortdurend veel veranderd, waarop wij voortdurend anticiperen.
Omdat wij geen dure specialisten in dienst hebben, vinden wij samenwerking met derden bij complexe vraagstukken belangrijk. Wij hebben in de loop der jaren met diverse specialisten een goede relatie opgebouwd, waar we desgewenst gebruik van kunnen maken. Door deze manier van werken kunnen wij altijd, uit elke situatie, het meeste voordeel voor u behalen. Verder zijn wij snel, degelijk en betrouwbaar in onze dienstverlening, zonder hier een onnodig hoog prijskaartje aan te hangen.
 
Om tot een goede samenwerking te komen is wederzijds vertrouwen een zeer belangrijk aspect. Alle werkzaamheden die wij voor u verrichten, worden vooraf met u besproken en desgewenst naderhand toegelicht. Wij vinden het belangrijk dat wij voor onze cliënten ook buiten kantoortijden bereikbaar zijn, daarom is in overleg veel mogelijk. Door o.a. deze persoonlijke benadering hebben wij met veel cliënten inmiddels een sterke vertrouwensband opgebouwd.
 
Na ruim 30 jaar werkervaring bij verschillende accountantskantoren in de regio zijn wij per januari 2014 met een eigen kantoor gestart. Wij denken hiermee veel meerwaarde voor u als cliënt te kunnen leveren.
 
Met vriendelijke groet,
Gerard Waaijer
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb